Clinic in Zalla

|

The building adopts an autonomous strengthening its institutional character. Its shape and volume are the answer to the needs and functional program of the institution.
Starting from the allowed total occupation of the site, the geometry of the space allows the division of the building into three pieces connected by a circulation gallery.
The different parts of the building are related between them with transversal open yards that allow the lighting of internal spaces.
This division allows the distribution and the logical sectorization of the program, clarifying the functional scheme and the correct circulation flows.
The Health Center is developed in such a way that, since its accession, each user can access the area to which it is addressed without interfering with the rest of users.

0%